Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Strykfritt.com – Ett komplett städföretag

StädDet finns fördelar och nackdelar med allt och det kan direkt sägas att namnet strykfritt snarare får många att tänka på ett företag som kommer hem och tvättar och stryker än ett företag som städar kontor och trappor.

Men om vi nu bortser från namnet och istället tittar på utbudet av tjänster så inser man snabbt att detta är ett av de större städföretagen i Stockholm. Det är också tydligt att nyare tjänster på marknaden går hand i hand i de mer klassiska. Kontorsstädning har erbjudits länge precis som trappstädning. Men i och med att efterfrågan har vuxit fram för extratjänster har Strykfritt även lagt till Hemtjänst och Seniorservice i sitt utbud. Det Strykfritt.com idag erbjuder är följande tjänster:

Kontorsstädning:

Med ett snyggt kontor ger man inte bara de anställda en arbetsro och en skön miljö utan även ett proffsigt intryck till de kunder som kommer. Strykfritt erbjuder kontorsstädning i Stockholm för både de större företagen och de nyetablerade enmansföretagen.

Trappstädning:

Många av de företag som beställer kontorsstädning brukar även komplettera med trappstädning. Att hålla rent på det ena stället men strunta i det andra går inte om man vill behålla en ren och snygg miljö. Många gånger är det fastighetsägaren som beställer denna tjänst men om så inte sker kan företagen som är belägna i huset gå samman och dela på denna tjänst.

Hemtjänst:

I väldigt många kommuner går det att välja privata aktörer gällande hemtjänst. Det kostar inget extra för privatpersonen utan det enda man behöver göra är en ansökan om att få det företag man vill ha. Detta förutsatt att de är en godkänd leverantör av hemtjänst inom den kommunen. Söker du efter hemtjänst Stockholm så tänk inte bara kommunalt eller bara privat. Undersök de olika alternativen och välj det som passar dig bäst.

Seniorservice:

Detta är en service som är en ”lightvariant” av Hemtjänst. Hemtjänst får man beviljad av kommunen när de anser att man inte klarar av att ta hand om sitt hem tillräckligt. Men många äldre anser att de behöver hjälp betydligt tidigare än vad kommunen anser. Då är seniorservice ett bra alternativ. Eftersom man kan beställa en rad olika hushållsnära tjänster och det är möjligt att göra RUT-avdrag för dessa blir det både billigt, enkelt och smidigt för den som behöver hjälpen. Många gånger är det också en extra trygghet för de anhöriga som vet att personen får besök lite fler gånger per vecka. Inom seniorservice finns bland annat strykning, tvätt, matlagning, promenad, fönsterputs och annat. Även en del kunder som har hemtjänst väljer till seniorservice eftersom man då kan få ”det lilla extra i vardagen”. Det är inte säkert att hemtjänstpersonalen exempelvis har möjlighet att gå ut på en timmes promenad flera gånger i veckan.

Restaurangstädning

För restauranger gäller speciella öppettider. Det går inte, som på en skola, att städare kommer dagtid och städar utan allt måste ske när restaurangen är stängd. Många gånger betyder det alltså mycket tidiga morgnar eller andra speciella behov. Strykfritt försöker alltid att tillgodose de behov som finns och är mycket flexibel gällande arbetstiderna.

Välkommen att besöka Strykfritt.com och tveka inte att höra av dig om du är i behov av företagets tjänster. Eftersom de är så övertygade om att du kommer bli nöjd erbjuder de ofta en gratis provstädning.

19 Mar 2014