Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Låt barnen vara med

Har du någon gång sett barn som säljer för det egna idrottslaget? Jag tror att många har stött på dem. Och jag har förstått att en del undrar varför barn ska dra in pengar till den egna föreningen och laget. Det är ett faktum att barn som lär sig engagemang, också blir engagerade som vuxna. Att lära dem att sälja, marknadsföra, planera och spara är bara bra, anser jag. Det är bra med barn som tjänar pengar till föreningen eller laget. Barn som får allt på silverfat, lär sig inte jobba långsiktigt ooch engagemang i det gemensamma för alla.

Kakservice har bara bra produkter

Svenska Kakservice har produkter som nästan är självsålda, det vill säga sådant som säljer sig av sig självt. Många känner till och vet att de är goda. Dessutom är de ännu mer lättsålda om de får veta att de går till sporten, eller laget. De flesta är villiga att sponsra sportföreningar eller ideella föreningar som gör bra saker. Kakservice har lättsålt godis, kakor och knäckebröd.

Bra om vuxna hjälper barnen

Det är bäst är om de får stöd av föräldrarna. Det kan vara en bra sak för barn och föräldrar att gemensamt att sälja och stödja den egna laget. Det är nog inte så bra för ett barn att gå runt och sälja i ett område alldeles själv. I alla fall är det bäst att de går och säljer tillsammans med en kompis och att föräldrarna vet var barnen är. Ibland kan det till och med vara bra att föräldrarna är med och säljer de också.

4 Sep 2017