Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Ska du bygga om ditt kök?

KökOm du planerar att bygga om ditt kök finns det en rad saker att tänka på. Det finns annars risk att du glömmer bort något viktigt, och sedan kan det vara för sent (eller svårt, dyrt och tidskrävande) att rätta till felet. Här en några saker du bör tänka på om du ska bygga om ditt kök:

Budgetera först, agera sedan. Börja med att göra en noggrann uträkning över hur mycket din renovering kan kosta. Beräkna allting, från luckor och färg till spik och handtag (bra handtag till köket kan du förresten hitta på Kokkengreb.dk). Då kommer du ha en ungefärlig uppfattning om hur mycket kalaset kan kosta. Det sista du vill är att förstå att du inte kommer att ha råd att slutföra arbetet när du är halvvägs.

Jämför priser. Det kan faktiskt skilja mycket i pris för samma produkt. Åk runt till flera affärer och köp inte i första bästa. Använd också internet, det kan hända att just de material du söker är billigare på nätet.

Gör allt i rätt ordning. Sätt gärna upp ett schema för vilka jobb du ska utföra så att du inte blandar ihop något. Om allt görs rätt från första början garanterar du att du slipper slösa tid och pengar på att riva upp saker som blivit fel!

Lycka till med din köksrenovering!

13 Apr 2012