Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Så blir du en vinnare på V75

v75Är du en av alla som har drömt om att sätta den perfekta raden och ta hem storvinsten på V75? Du är garanterat inte ensam och det märks väl när vinsterna ska fördelas. Ofta är det flera vinnare på favoritrader vilket gör att utdelningen minimeras till en bråkdel av vad den skulle kunna vara. De få gånger då det blir en bra utdelning handlar det om skrällar och det förstås betydligt svårare att räkna in i sitt system.

För att kunna bli en vinnare i V75 krävs det en hel del tur men också en stor mängd skicklighet. Många hävdar att det inte går att påverka sina chanser att vinna men faktum är att det faktiskt är möjligt. Genom att ha genomgående kunskap om deltagande hästar och blanda in statistik går det att förbättra sina chanser att vinna, även om inget är bombsäkert.

Att lyssna på travtips till V75 är det många som gör vilket också skapar system som ser ungefär likadana ut. Det är absolut värt att se till de travtips som kommer in men man måste också lägga in sin egen analys i det hela för att skapa ett system som har chans att ta hem mer än några tior.

Sist men inte minst så krävs det även pengar för att kunna ha en chans att vinna. Det räcker inte med att lägga några tior på ett system och sedan tro att man ska vinna. Visst kan man vinna men sannolikheten är så liten att det nästan kan räknas som omöjligt. Om du har ont om pengar kan man alltid gå med i ett befintligt system eller gå samman med några vänner och satsa i ett system. Kanske kan du satsa åt andra och sedan ta en avgift eller procent för att du tar ut hästarna. På så sätt kan du satsa och själv vara med i ett vinnande system utan att behöva riskera allt för mycket pengar men samtidigt ha chans att vinna en hel del.

18 Oct 2012