Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Privat ekonomi

låna pengarJag vill tipsa om en användbar sida som är bra när du behöver hjälp med din privata ekonomi. På alltomspara.se kan du hitta information om bland annat försäkringar, sparande och lånealternativ. Behöver du låna pengar men har inga kunskaper om hur det fungerar med amorteringar, räntor eller vilka banker du kan vända dig till är denna webbplats väldigt användbar.

När jag skulle välja sparform till mitt framtida boende, var jag kluven och splittrad. Jag hade inga kunskaper inom ekonomi eller vad som menas med ränta och amorteringskrav bland annat. På alltomspara.se fick jag svaren jag sökte. De förklarade svåra begrepp och konstiga sparformer på ett simpelt sätt, så att vem som helst skulle kunna förstå.

De har även olika typer kalkylatorer som underlättar beräkningar och nu har jag även koll på mina boendekostnader och hur jag ska lägga upp mitt sparande i framtiden.

Nu har jag ordnat ett sparande som kommer att ge bra avkastning på sikt, genom att jag endast sparar 1000-2000 kronor i månaden. Innan jag fick hjälp av alltomspara.se sparade jag ingenting, men med deras tips och hjälp ser min framtid ljusare ut. Jag känner nu att jag inte behöver oroa mig för min framtida pension eller oförutsedda utgifter.

2 Feb 2011