Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Prisvärda laminatgolv och diskbänkar

laminatFondamenta är en byggvarudistributör med mycket högt anseende. Inte bara är utbudet av byggvaror, som t ex diskbänkar eller laminatgolv, gediget - det är också av marknadens högsta kvalitet. På Fondamenta hittar du bara kvalitetsprodukter från kända tillverkare i Sverige och Europa. I det totala utbudet av byggvaror finns det på fondamenta.se över 30 000 produkter och det är ett utbud som ständigt utökas.

På Fondamenta hittar du framför allt lite tyngre varor, Laminatgolven är mycket populära och kommer i över 300 olika utföranden. Det finns inte på kartan att den som är ute efter ett stiligt och högkvalitativt laminatgolv inte hittar ett som faller dem i smaken hos Fondamenta. I stort sett alla träslag finns representerade bland laminatgolven, varav en del är riktigt exotiska och intressanta varianter.

Bland diskbänkarna finns också massor att välja på, något för varje smak och behov. Här finns funktionella diskbänkar som uppfyller praktiska krav, samt eleganta diskbänkar för den som vill ha ett kök med stil. Det är bara att välja och vraka bland diskbänkarna hos Fondamneta.

Prisvärda kvalitetsprodukter

Fondamenta har på de åtta år som företaget varit verksamt blivit en mycket populär leverantör av kvalitetsstämplade byggvaror. Man lägger mycket resurser på att skapa fördelaktiga överenskommelser med pålitliga producenter vilket ger pressade priser utan att man tummar på kvalitén. Denna prispress gynnar Fondamentas kunder eftersom den möjliggör lägre försälningspriser.

Utöver laminatgolv och diskbänkar säljer Fondamenta saker som:

  • Dörrar
  • Andra typer av golv
  • Fönster
  • Inredning
  • Mark
  • Annat för köket
  • Tak
  • Trädgårdsvaror
  • Plus annat smått och gott

Besök www.fondamenta.se för mer information och en närmare titt på sortimentet.

Byggvaror för alla

Fondamenta har tillgång till stora kvantiteter av alla sina varor, så storföretag är välkomna med sina ordrar! Man vänder sig dock till alla målgrupper - stora som små - så privatpersoner, byggmästare, entreprenörer och kommuner är alla lika välkomna att kontakta oss för frågor och beställningar.

För Fondamenta är det viktigt att uppfattas som ett företag med hög servicekompetens, mycket energi läggs ner på att skapa trevliga och givande kontakter med alla kunder. Leveranser sker alltid på det vis som är bekvämast för kunden, välkommen att höra av dig för att diskutera alternativen!

10 Oct 2013