Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Presentreklam för din kickoff eller giveaway

När ditt företag har kickoff vill du gärna kunna ge bort lite sköna presenter till deltagarna, något som får dem att komma ihåg kickoffen även långt efter att den tagit slut. Det gäller dock att vara lite fräck i valet av presentreklam, annars är det lätt att man bara ger bort något som glöms bort direkt och som inte får någon direkt effekt. Satsa på något som kommer att bli bestående och kännas roligt. Bra exempel på sådan presentreklam kan vara till exempel en sladdhållare (det är något som de flesta behöver men som få inser att de behöver), ett mobiltelefonskydd eller iphoneskal med roligt tryck, en bra och effektiv kniv för svampplockande eller köksarbete. Eller varför inte ge bort en riktigt cool presentreklam för cykel? Ett LED-lyse alternativt en hjälm med härligt tryck - det är bra exempel på intressanta gåvor till deltagarna vid kickoffen.

Men samma principer gäller också om du ska ha till exempel en giveaway. Det gäller att presenterna uppskattas och är någorlunda originella, annars funkar det helt enkelt inte. Det finns ingen mening att ge bort något som glöms bort samma dag som presenten getts.

Just därför är det rekommenderat att köpa presentreklamen av proffs. På www.presentreklam.nu hittar du en uppsjö av presentreklam som fungerar utmärkt både för kickoffs som för giveaways. Det är ett professsionellt företag som enbart satsar på B2B (business to business), d.v.s. de vänder sig endast till företag och inte till privatpersoner. Detta i sin tur gör att de kan erbjuda en bättre service, en servies som uppskattas av just företag. De vet helt enkelt vad du som företagskund förväntar dig och varför - och det gör också att samarbetet avlöper bra mycket smidigare än om du väljer en annan firma som även vänder sig till privatpersoner!

17 Mar 2014