Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Hösten är på väg - dags att uppdatera kläderna i garderoben

Oavsett om du lägger stora pengar på att ha det senaste från de senaste - eller fyndar tufft mode från gångna säsonger på outlet och Tradera - så är det på hösten det sker. Hösten och våren är de två tiderna då garderoben gör stora förändringar - på grund av att vädret för stora förändringar. Hösten kräver tjockare kläder med stickat och tjocka material och det är hög tid att se över dessa plagg nu.

Om du är modelejon ala fashionista, finns det inte mycket att be om - det är bara att ge sig iväg till de rätta butikerna, köpa de rätta kläderna från de rätta märkena. Du har säkert stenkoll och behöver ingen vidare guidning. Off you go! För alla andra kanske lite hjälp mottages med tacksamhet. Vilka kläder och skor ska man egentligen satsa på till hösten - utan att gå i personlig bankrutt.

  • Allting går runt Mode - precis som allting annat - går i cirklar. Det som var mode för 5, 10, 50 år sedan - blir modernt igen. Har därför ett öga i modetidningarna och ett öga på Tradera och Ebay. Kolla vilka plagg som känns retro och försöka hitta liknande på nätet. Har du äldre släktingar - be att få söka igenom den där gamla kistan på vinden.

  • Outleter och rea gör det lättare Om du inte får spastiska ryckningar i ena ögat om du inte har det absolut senaste på dig kan du gott dra iväg till de stora märkenas outlet butiker. Här hittar du modeplagg från ett par säsonger tillbaks, för en liten del av ursprungspriset. Kolla även in www.reaklader.se för outlet på nätet.

  • Tradera, Blocket, eBay Det är givetvis lockande att fynda på nätet, men du saknar garantin att det verkligen är äkta modekläder och skor du köper. Men tänk på att t.ex Tradera har betyg och kommentarmöjlighet - så gå igenom de innan du handlar och kolla om folk är nöjda med det de har köpt.

  • Kombinera nytt Var inte rädd att använda dina gamla kläder och skor och kombinera dem på ett nytt sätt. Och - om du är modig och händig - sy om dem!

10 Oct 2014