Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Helgen gick över för fort!

Hahaha, vilken helg! Jag var inne i city och festade för första gången på länge. Alla polare var med såklart och vi inledde kvällen med skönt kroghäng och jag dansade minsann, också det för första gången på MYCKET länge. Klockan gick snabbt och plötsligt vad det sent. Jag var hungrig och frågade Staffan om jag kunde låna en slant. Han skrattade och sa ja, varför skulle jag sluta nu. Jag gapade och frågade vad han menade med det. Till min förvåning hade jag, disträ som jag är, lånat en hel del under kvällen och natten. Jag tänkte till min förskräckelse hur jag skulle klara av att betala honom det, jag får ju inte lön förrän om några veckor. Jag vet också att han har det ganska knapert så jag vill inte sätt honom i någon knipa. Dagen efter provade jag snabblånet från snabbfinans. Det var förvånansvärt smidigt och Staffan är nu helnöjd.

10 Jun 2014