Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Håll tjuvar borta med Energifönster

Fönster

Om du behöver hjälp med fönsterbyte i Falkenberg kan Morups fönster vara ett bra val för dig och dina fönster. Morups Fönster är ett familjeföretag som grundades 1932. Deras koncept och affärsidé strävar efter fönsterbyte med bra kvalité och design. De tillverkar sina fönster efter kundens önskemål, så att de alltid kan känna sig trygga när de behöver hjälp med att byta fönster.

Deras fönster i Göteborg är byggda i deras egna fabriker, och de använder sig av både kunskap och erfarenhet vid sökandet av nytt material. Morup erbjuder även råd till kunder om hur de kan få det bästa fönstret till deras hus, ekonomi, säkerhet och annan information.

Deras energifönster garanterar att hålla tjuvar borta, och har testats med både manuellt angreppstest, statisk och dynamisk belastning. De har även information om fönsterbyte vid säsongsförändringar. Om det är kallt i hemmet kan man alltid vända sig till Morup, och de kan assistera med att byta till ett fönster som hjälper till med att hålla temperaturen hög. Även om företaget är lokaliserat i Falkenberg finns Morups projektledare tillgängliga runtom i hela Sverige. Deras projektledare finns till för att ge mer information om fönster och fönsterbyte, och om du vill hitta en representant inom ditt län finns mer information om deras projektledare på deras webbsida.

Vid fönsterbyte erbjuder Morup en "steg-för-steg"-uppläggning av hur deras företag fungerar. Stegen inkluderar en första kontakt via telefon eller via deras webbsida, hembesök där deras hantverkare kommer på besök för att mäta och ge råd, och beställning samt besked på när ditt fönster ska levereras. Efter detta börjar tillverkningen av ditt fönster, följt av leverans och montage. Slutligen ser de till att ditt fönsterbyte blir bättre än förväntat, och de lämnar en full dokumentation om din beställning, samt information om andra garantier som gäller för ditt fönster.

Morup byter årligen tusentals av fönster, och har nöjda kunder runtom i hela Sverige. Förutom fönster erbjuder Morup även hjälp vid dörrbyten. Deras kampanjdörrar ingår när kunden har gjort fler än sju beställningar, och de har också ett stort val av garagedörrar. Om du besöker deras webbsida har de även samlat in alla deras vanligaste frågor och annan information inom miljö, delbetalning, garantier och ROT-avdrag på deras kundcenter.

24 Nov 2015