Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Golfsemester med hotell på västkusten

GolfPå den svenska västkusten finns det gott om golfbanor som håller hög klass, särskilt i Halmstad med omnejd. Passa på att semestra i en av Sveriges bästa sommarstäder och upplev några av landets bästa hotell och golfbanor.

Hotell Hovgård i Halmstad är beläget en bit utanför centrum och erbjuder boende i en lugn och avslappnad miljö, nära till en rad olika golfbanor så väl som Tylösand och vacker natur. Hotellet tillhandahåller flera olika typer av boenden vilket gör det lätt för dig att hitta precis det som du söker. Stanna över en weekend i ett av hotellrummen eller varför inte övernatta en längre tid i en stugorna och besök flera av golfklubbarna i närheten. Hovgård är ett fullt utrustat hotell som även erbjuder konferens med all möjlig senaste teknik. Perfekt för företag att nyttja för tillfälligt anställda eller kick off. Det finns även hotellrum med kokvrå, så kallade studios, som är speciellt anpassade för längre boende.

Hotellet har ett nära samarbete med flera olika golfklubbar i närheten och kan erbjuda golfpaket med övernattning, frukostbuffé och greenfeebiljett. Flertalet av banorna ligger inom 15 km och är lätta att ta sig till.

3 Apr 2014