Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Företagspresenter för sommaren

SommarpresentMars... mars är månaden då våren så sakteliga närmar sig på allvar, då de första blommorna blommar ut, då temperaturen sakta men säkert ökar allt mer och då solen äntligen tittar fram efter sin vinterdvala. Även om det inte känns så ännu så är sommaren faktiskt precis runt hörnet, och sommarsemestern, och midsommaren, och... ja, ni förstår!

Som företagare är just tiden innan sommarsemestern en ypperlig tid för att ge bort en företagspresent till dina anställda eller samarbetspartners. Traditionellt sett är kanske just julen och påsken de största högtiderna för företagspresenter, så din present kommer få mer uppmärksamhet om du ger bort den lagom till sommaren. Dessutom finns ju väldigt många olika passande presenter att välja mellan just för sommaren!

Om du söker en företagspresent för sommarens aktiviteter är det i princip endast din kreativtet som sätter stopp, men varför inte ge bort en bastant grillhink? Eller en ihopfällbar utestol? Där har du två presenter som inte är speciellt dyra (100-200 kr) men som definitivt kommer att uppskattas. Det finns en rad andra användbara presenter som du kan ge bort - vattenflaskor, brännbollsspel, kylväskor, schweiziska arméknivar, uteanpassade matlådor, picnickorgar, stegräknare och mycket mer. Alla dessa presenter hör till sommaren och kommer att uppskattas av mottagaren.

För det företag som väljer att ge bort företagspresenter till sommaren kan detta löna sig i och med att någon ganska ser den där vattenflaskan med ditt företags logga på och det etsar sig fast i minnet, men främst handlar det om att spontant glädja anställda och samarbetspartners, något som i förlängningen leder till ökad harmoni, bättre relationer och helt enkelt en trevligare stämning. Och just en trevlig stämning är oerhört viktigt i dagens tider av mobilitet, där det inte är ovanligt att byta jobb flera gånger under en femårsperiod. Se till så att dina anställda trivs och känner sig harmoniska i sitt jobb så kommer de heller inte vilja byta jobb - och där kan företagspresenter spela en liten men ändock viktig roll!

8 Mar 2014