Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Födelsedagsfesten som spårade ur

BaksmällaVar ska ja börja…? Suck, det är inte för inte det kallas 40-årskris. Mina vänner bjöd ut mig förra veckan. Jag har som de flesta vet inte gott om pengar, det kostar att ligga på topp, men när man väl fyller 40 så gör man, tänkte mina kära vänner i alla fall… Det hela började med att jag för första gången i mitt liv skulle ta ett snabblån, ett sånt där kortsiktigt lån för att få snabba pengar utan krångel (har jag för mig nån reklam har sagt). Jag lånade 7000 kr och sedan skulle vi tydligen sätta sprätt på dem i Stockholms vilda nattliv. Som yra höns sprang vi runt mellan restauranger, gastropubar, brasserier och allehanda märkliga ställen som alla hade sina egna heludda koncept. Dryckesgudarna var glada och jag minns inte heller mer av natten. Kul hade vi i varje fall, det har jag hört i efterhand men desto mindre kul att betala tillbaka snabblånet. Nåja, man fyller ju bara 40 en gång…

24 Mar 2014