Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Flyttstädning - Någonting som tar både tid och kraft

När du ska flytta infinner sig två olika känslor. Det ena är glädje över att du förmodligen, i de flesta fall, kommer till en ny plats som är bättre, mera effektiv och trevligare för dig och din familj. Detta om du nu inte har blivit vräkt och måste flytta av den orsaken. Den andra är pressen som infinner sig över allt det jobb som det innebär att flytta, med planering, packning och transport, samt arbetet med att städa den gamla lägenheten eller villan. Om man måste välja, vill de flesta ha hjälp med flyttstädningen.

Att såsom lekman, som flyttar för första gången, känna till allt som måste utföras vid en flyttstädning är inte alltid så lätt. Det är heller inte lätt att avsätta den tid som behövs för att utföra en komplett flyttstädning. När du ska flytta till något nytt, har du säkert redan ett arbete som upptar din tid och kanske är du också gift och har barn. Då vet du redan hur mycket tid och kraft detta tar, samtidigt som det heller inte brukar finnas mycket tid över till annat.

Idag har detta blivit känt av många och det har växt en hel industri kring just hemstädning och flyttstädning. Det är inte bara behovet av flyttstädning som har bidragit till detta. Numera finns det även ett RUT-avdrag som de flesta kan dra nytta av när de anlitar ett städföretag. Detta RUT-avdrag gäller för alla privata städtjänster och kan således också utnyttjas vid flyttstädning och visningsstädning. Med din rätt till RUT-avdrag vid behov av hushållsnära tjänster, får du såsom skattebetalare göra ett avdrag på hela 50 procent av kostnaden för din flyttstädning. Oftast får du avdraget direkt på din faktura.

Städföretag i Landskrona

När du ska flytta inom eller ifrån Landskrona, finns det ett erfaret städföretag som utför allt inom städning. Detta företag heter Fint i Hemmet, och erbjuder professionell flyttstädning med ett trevligt bemötande till alla sina kunder. Fint i hemmet hjälper även till med hemstädning för de som saknar tid eller till äldre som vill ha ett alternativ till hemtjänstens städning. Dessutom kan man få trädgårdsarbete och underhåll såsom ansning av rabatter, gräsklippning och eventuell ommålning av staket med mera utfört. Behöver du hjälp med din flyttstädning, kan du lugnt och säkert kontakta Fint i Hemmet.

En flyttstädning är ingen vanlig städning som ska utföras, utan den ska ske efter vissa regler och normer som är uppsatta för att bli godkänd. Gå gärna in på flyttstädninglandskrona.net för att söka hjälp med din flyttstädning med god kvalité.

30 Mar 2015