Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Fånga känslorna på bild och realisera på canvastavlor

CanvastavlaDet är nu dags att kameran dammas av och får se ljuset igen. Tiden är här då alla människor öppnar upp sina dörrar och lämnar sitt ide. Sommaren är här och allt tar fart igen, det blir socialt, det blir varmt och allt ska ju såklart dokumenteras.

Hur överlever alla den där kalla och ensamma vintern? Med sina härliga foton från sommaren, såklart. Därför är det viktigt att du nu ser till att sätta batteriet på laddning och förbereda den på det hårda jobbet som väntar. Det är faktiskt inte bara ironi utan det är faktiskt så att kameran används betydligt flitigare på sommaren, kanske för att färgerna är så vackra och stämningen är så god eller bara för att vi vill minnas allt som vi faktiskt gör under den här fantastiska årstiden. Det är ju då orken kommer tillbaka, semestern äger rum och alla är ovanligt glada.

En bild säger mer än tusen ord och självklart ska ditt hem prydas av dina egna, fantastiska bilder. Något som är väldigt inne just nu för att visa upp dina egna foton är på canvas. Det är där ditt foto gör sig bäst och för din egen del så blir det enkelt, du behöver inte ens köpa en ram. Du beställer dina canvastavlor på nätet eller i en fotoaffär och får den oftast levererad hem till dörren. Det enda du behöver göra därefter är att hitta en riktigt bra plats för din canvastavla så att den verkligen syns.

Vad är då en canvas tänker kanske vissa av er? En canvas liknar en oljemålning när den är färdig och består oftast av linne eller bomull, eller både och. Fotot man vill använda trycks sedan upp på den här duken, även kallad konstnärsduk, och träs sedan över en träram. Resultatet blir fantastiskt och det ser betydligt roligare ut än ett vanligt glatt foto.

Så vad väntar du på? Leta upp kameran, boka in händelser för sommaren och fånga varenda känsla som dyker upp i sommar. Glöm inte att sedan bevara alla dessa fantastiska minnen genom att skicka efter och realisera på personliga canvastavlor. Ett bra tips för att överleva den ena vintern efter den andra, en bild säger mer än tusen ord och lycka i en bild smittar av sig på både dig och alla andra som ser bilden.

 

22 Apr 2014