Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Cleaning Services - Ett städbolag i Stockholm

Cleaning Services är ett företag som har kunden i focus och vill underlätta deras vardag genom att erbjuda sina tjänster för både företag och privatpersoner. När orken och energin börjar tryta och man inte har tid för över för annat än dessa vardagliga sysslor kanske det är bättre att överväga våra tjänster? Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning och andra hushållsnära tjänster som barnpassning.

Alla hushållsnära tjänster får man dra av enligt RUT-avdragen vilket innebär att du som kund betalar bara hälften av tjänsten du beställt.

Hos Cleaning Services får ni träffa den som ska städa hemma hos er och göra en städplan på vad som ska göras. Det är alltid samma person som kommer hem till dig och företaget har en ansvarsförsäkring som täcker upp om något skulle gå sönder. Alla anställda på Cleaning Services har tystnadsplikt.

Låter det bra? Då ska du köpa hushållsnära tjänster från ett företag som kan ge dig det du vill ha, ett rent hem till rimligt pris.

Det du ska tänka på när du ska anlita ett företag är hur de bemöter dig som kund. Har de tydliga riktlinjer om vad som ingår i städningen och vad det kommer att kosta i slutändan?

Cleaning Services ger dig en exakt summa vid bokning och det tillkommer inga extra avgifter utöver det.

Att ni kan föra en dialog och utforma en städplan utefter dina önskemål, hur det fungerar med städningen och om det skulle behövas anpassas och förbättras på något vis. Det är dina önskemål och behov som avgör vad vi gör och Cleaning Services erbjuder en prova på städning utan att binda upp sig på något.

Just nu finns det kampanjer där man kan få en prova på städning för 99 kr/ timmen.

Unna dig själv tid över till annat och boka din städning redan idag på cleaningservices.se. Företaget har flera nöjda kunder som även du kommer vara när du fått städat hemma hos dig.

22 Jan 2013