Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Canvastavlor snyggar till semesterfotona

CanvastavlaNär man återvänder från semestern har man alltid digitalkamerans (eller mobilens, eller bådas) minneskort proppfulla med semesterbilder. Vissa lyckades, vissa mindre så. Vissa estetiska från den där vackra solnedgången vid stranden, andra mindre estetiska från den där barrundan där det blev några drinkar för mycket. Efter ett gediget sorteringsarbete har man kanske ett hundratal bilder kvar som man sparar, och efter ytterligare sovring har man kanske ett tjugotal kvar som man gärna vill skriva ut och ge bort till vänner eller placera i fotoalbumet.

Numera finns det också möjlighet att göra om ens foton till canvastavlor. Det innebär att man skriver ut ens bilder på canvasduk, och får tillbaka en snyggt inramad canvastavla. Denna teknologi gör att bilderna inte blir lika glansiga som på fotopapper, men dock får de ett helt annat djup och blir klart mer konstnärliga och lämpliga att hänga upp på väggen.

Man kan beställa canvastavlor direkt på internet och få sina snyggaste bilder tryckta och hemskickade med ett par musklick. Se dock till att du inte råkar ladda upp och skicka in fel bild, för att få upp en tryckt version av den där nattsuddarbilden från barrundan kanske inte är just det du vill spendera dina pengar på...

16 Oct 2013