Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Bo på billiga hotell Stockholm

HotellOm man inte kan lägga ut hur mycket pengar som helst på sitt boende så får man hitta bra sätt att spara pengar på detta utan att för den sakens skull behöva tälta eller sova på en parkbänk. Det ska gå att finna billiga hotell Stockholm där man får ett riktigt bra boende till en mindre peng. Är man bara duktig på att använda sig av nätets tjänster och har man lite tur så kan man få fatt i kampanjer som gör att man bor som en Kung men inte betalar det verkliga priset för detta.

Billigt och bra

Det går faktiskt att förena billigt och bra och det särskilt när man är flexibel vad gäller datum och var man ska bo i Stockholm. Den som vet på ett ungefär när han eller hon vill åka kan kolla om det finns något särskilt erbjudande för billiga hotell Stockholm under den tidsperioden. Man kan helt enkelt göra en sökning via en vanlig söktjänst för Stockholmshotell och jämföra priser. Är man medlem i ett reseforum så kan man ju även få syn på aktuella annonser som skvallrar om prisvärda hotell som man kan boka direkt online.

Bo bra

Det är trots allt viktigt att bo bra och man kan inte gå med på att spara en massa pengar på komfort som kan anses som standard. För att undvika billiga hotell Stockholm som är billiga för att de håller på att stängas av Hälsovårdsnämnden så ska man läsa recensioner av hotell online. Här får man veta sanningen av andra resenärer, folk som inte har något eget intresse av hotellet. Om man hör saker som att rummet var en aning litet eller att badrummet inte hade de hårvårdsprodukter som är bäst så kan det ju vara struntsaker, men om man läser att rummen var mycket smutsiga, personalen otrevlig och att det togs extra avgifter då man kom fram så ska man dra öronen åt sig.

Det går faktiskt att hitta ett billigt hotell i Stockholm som erbjuder fin service och ett bra läge. Knepet är att vara om sig och omkring sig och att använda sig av nätets förmåga att trolla fram de där hotellen som man inte hade en aning om till priser som man bara kunnat drömma om…

2 Nov 2013