Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Behöver du löshår?

löshårLöshår. Själva ordet har tyvärr fortfarande en rätt negativ klang bland många, då folk kanske tänker på peruker och håravfall. Men löshår är faktiskt mycket annat som inte har att göra med peruker och håravfall – löshår är helt enkelt en produkt som kan göra dig lite snyggare, som kan ge din frisyr det där lilla extra som får folk att säga wow!

Det finns en rad olika typer av löshår – clip-on, hårextensions och så vidare. Vill du kanske lägga till några dreads för att piffa upp din frisyr till en särskild fest? Behöver du en äkta gammaldags prinsessefrisyr med hår till midjan trots att du är korthårig? Vill du kanske testa hur du skulle passa som rödhårig? Vill du se hur blå slingor skulle se ut på dig?

Löshår är lösningen. Då löshår inte är en permanent förändring innebär det att du kan testa en mängd olika frisyrer eller typer av frisyrer, du kan anpassa ditt utseende till ett enstaka tillfälle om du önskar, för att sedan återvända till din vanliga frisyr. Självklart fungerar det även att använda löshåret permanent, det är en av de stora fördelarna – du gör inga direkt permanenta förändringar med ditt hår eller din frisyr, men du kan använda ditt löshår när du vill!

Så kom ihåg detta nästa gång du vill se annorlunda ut till en maskerad eller bal, lite löshår gör susen!

7 Mar 2012