Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Aros Kapital - företagslån

FöretagslånEn räddare i nöden

När man som företag ligger på gränsen till överlevnad, kanske för att man tillfälligt har hamnat i en svacka eller för att man nyligen startat upp sin verksamhet, så kan behovet av ett snabbt lån ibland vara akut. Aros Kapitals kortfristiga lån ges till de företag som räknar med att snabbt komma på fötter igen - kanske har man till och med pengar på väg in, bara det att de inte kommer att hinna fram fort nog.

En klassisk situation är att lönedagen närmar sig, de anställda ska ha sin lön, men företagskontot ekar tomt trots att pengar är på väg in. Vid sådana tillfällen är ett kortfristigt lån från Aros Kapital en sann livräddare. Är du kund hos Aros Kapital får du lån beviljat i raketfart och pengarna finns på ditt konto så snabbt som inom 24 timmar. Detta moderna finansbolag förstår vikten av att agera snabbt och handlar konsekvent därefter.

Aros Kapital tror på er

Aros Kapital har lång erfarenhet av att bedöma olika verksamheters expansionspotential, bransch spelar ingen roll. Vill man investera i sitt företag krävs i regel finansiella tillgångar och har man inga sådana så är det lån som gäller. Är du kund hos Aros Kapital så arbetar man fram en ekonomisk lösning som lämpar sig för ditt företags situation - nu och i framtiden.

Som långivare är Aros Kapital generösa på alla plan. Man lägger inte allt för stor vikt vid saker som soliditetshistorik och kassalikviditet utan ser till vare företags unika situation - Aros Kapital ser sina investeringar ur ett långt tidsperspektiv.

Är du nyfiken på Aros Kapitals företagslån så är du varmt välkommen att kontakta Aros Kapital på något av nedanstående sätt, du kan sedan vänta svar inom några timmar:

  • E-mail: info[at]aroskapital.se
  • Chatt: På hemsidan, www.aroskapital.se aktiveras en bekväm chattfunktion automatiskt varje gång du besöker den. Här kan du ställa frågor som vi under kontorstimmar svarar på mer eller mindre direkt.
  • Telefon: 031-83 36 70

5 Nov 2013