Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

Äntligen har jag hittat en ny lokal!

Snygg lokalPerfekt lokal är funnen efter mycket letande

Jag har länge sökt efter en bra och central lokal i Malmö. Det är inte så lätt då många är alltför dyra och är de i rätt prisklass så ligger de antingen i en källare, på en mörk vindsvåning eller långt utanför stan. Och jag har haft otur och missat flera stycken som jag hittat men varit för sen att ringa på. Väldigt irriterande. Till slut blir man som ett nervvrak och blir nästan blind i sitt sökande efter lokaler när man letar omkring på nätet.

Men så såg jag den! En vacker lokal som hade ett bra läge och bra pris. Och som låg centralt i Malmö! Måtte jag inte missa denna tänkte jag! Jag slängde mig på telefonen och ringde till hyresvärden Volito Fastigheter. En trevlig receptionist svarade och lokalen var fortfarande ledig. Lycka! Vi bokade in en visningstid och då jag kom dit var allt så perfekt som det kunde vara. Rätt antal rum, ljust och trevligt läge. Ett fint litet kök, konferensrum och 3 rum. Passar som handen i handsken!

Jag sa att jag ville ha den. Så några dagar senare skrev vi på kontrakt och inflyttning närmar sig. Jag hoppas att vi ska trivas bra här och att organisationen ska sätta sig ordentligt också. Finns till och med lite plats för att expandera dessutom. Väldigt spännande och jag känner att år 2014 blir ett bra år!

Så tack till Volito som hade en så bra lokal tillgodo! Och att jag hade turen att vara först till kvarn såklart. Nu ska vi bara bli av med den gamla lokalen ju. Haha! Men det är ett annat problem som jag får ta tag i nu istället.

13 Jan 2014