Artikelkatalog NetRef

Artiklar och surftips

4 sätt att få en bra stil till bra pris

StilHar du någonsin önskat att du kan se bra ut i fina kläder utan att behöva spendera en månadslön på att få de kläder som du önskar? Då kommer här några bra tips på hur du kan spara både pengar och tid men samtidigt få riktigt bra kläder och en snygg stil.

Det viktigaste handlar inte om att det är märkeskläder då det oftast inte syns vilket märke det. Vill man komma undan lite billigare så kan man kominbera kläder från billigare kedjor och second hand med lite dyrare kläder. De dyrare kläderna som man kombinerar med och som blir de som sticker ut kan man få till relativt bra priser om man går till rätt butiker.

  • Handla online – Om du handlar dina märkeskläder online kan du komma ner i pris rättså rejält jämfört med vanliga butiker. Ett tips är att även använda rabattkoder när du handlar online så kan du få ännu mer rabatt och snart är de lika billiga som budgetkläder.
  • Åka till outlets – Det har vuxit fram ett ganska stort urval av olika typer av märkesoutlets i Sverige som har en varierande kvalitet. Men åker man till rätt outlet så kan man fynda riktigt bra märkeskläder till bra och rimliga priser.

Ett annat sätt som är enormt bra och som kan vara riktigt prisvärt är att skapa sin egen stil. Det är mycket roligare och billigare men det kräver mycket tid och således även ett starkt intresse för kläder. Har du detta intresse så kan det vara en bra idé att satsa på att skapa en egen stil och använda dels gamla kläder som man har hemma men även handla second hand. Detta kan man sedan kombinera med nyköpta plagg beroende på hur man tänkt att den nya stilen ska utformas. Här kan du hitta ett stort utbud av billiga kläder.

26 Jun 2013